Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
erikacitromail Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 17. Csütörtök, 11:25 Hozzászólás témája: Ausztriai munkavállalás |
|
|
Sziasztok!
Ausztriában szeretnék munkát vállalni. A szobaasszony, szobalány pozíció érdekelne. Tudnátok segíteni? A NEU munkaközvetítőről hallottatok már? Várom a válaszaitokat.
Üdv. Erika  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1848 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2011. Február 17. Csütörtök, 12:09 Hozzászólás témája: Re: Ausztriai munkavállalás |
|
|
erikacitromail írta: | Sziasztok!
Ausztriában szeretnék munkát vállalni. A szobaasszony, szobalány pozíció érdekelne. Tudnátok segíteni? A NEU munkaközvetítőről hallottatok már? Várom a válaszaitokat.
Üdv. Erika  |
Most komolyan. Elolvastad, hogy mi a forum cime/URL?
magyaroklondonban
Szerinted milyen esely van arra, hogy neked innen valaki munkat talal Ausztriaban?
Ahogy Han Solo mondta vala: Good luck, you gonna need it!
-seci |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Február 17. Csütörtök, 18:41 Hozzászólás témája: Re: Ausztriai munkavállalás |
|
|
seci írta: | erikacitromail írta: | Sziasztok!
Üdv. Erika  |
Most komolyan. Elolvastad, hogy mi a forum cime/URL?
magyaroklondonban
Szerinted milyen esely van arra, hogy neked innen valaki munkat talal Ausztriaban?
Ahogy Han Solo mondta vala: Good luck, you gonna need it!
-seci |
Szerintem add át az avatarod...
ÉN is 2x olvastam el a topic címét...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
erikacitromail Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 8:52 Hozzászólás témája: |
|
|
HUHA!
...mert ugye nem lehet 1 eséllyel több...
Szép napot, de komolyan! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 17:41 Hozzászólás témája: |
|
|
erikacitromail írta: | HUHA!
...mert ugye nem lehet 1 eséllyel több...
Szép napot, de komolyan! |
Akkor én holnap, a mongoliai magyarok oldalon fogok munkát keresni angliába....
Már bocs, de tényleg érdekes a gondolkodásmódod............
HA mondjuk , AUSZTRÁLIA, Hollandia, svéd, norvég, dán stb lett volna, még megértem, mert ők ugye beszélnek angolul,de AUSZTRIA.....
Megmerem kockáztatni, hogy nálunk többen beszélnek angolul, mint ott!
Egyébként, sok sikert!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1249 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 19:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Már nem azért, de Ausztriában is beszélnek angolul...... Én voltam ott felvételin és jéééé, angolul volt az egész.
Amúgy tényleg nem kéne itt ilyen topikokat nyitni, mert akkor ennyi erővel Zimbabwe-i munkakeresők is írhatnának ide, meg akárki... Elég nagy itt a káosz, nincs szükségünk egy tárgytól teljesen eltérő topikra is még.
Megértésedet köszönjük. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
erus írta: | Már nem azért, de Ausztriában is beszélnek angolul...... Én voltam ott felvételin és jéééé, angolul volt az egész.
Amúgy tényleg nem kéne itt ilyen topikokat nyitni, mert akkor ennyi erővel Zimbabwe-i munkakeresők is írhatnának ide, meg akárki... Elég nagy itt a káosz, nincs szükségünk egy tárgytól teljesen eltérő topikra is még.
Megértésedet köszönjük. |
PÜ ment !! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|