Rómeó Vérzik Koncert
Dátum: 2009. január 26. hétfő, 00:51
Rovat: Rendezvények, színház,cirkusz,mozi


Rómeó Vérzik Koncert Londonban

A fergeteges tavaly novemberi buli után külön kérésre újra Londonba látogat a népszerű rockzenekar a Rómeó Vérzik. A koncert "Buli Magyaroknak" címmel sokat ígér, mivel zártkörű és excluzív, így testközelből láthatod a rocksztárokat... >>>részletek és jegyekRómeó Vérzik

Koncert

Vendég: Sold For Evil

2009 Március 27

Kapunyitás 19.00, Előadás 20.00

Meghallgatva a Londonban élő rajongók kérését, a 2008 novemberi sikeres Camden-i buli után újra Londonba jön a népszerű Rómeó Vérzik rockzenekar.

Rómeóék a "Térdelj Elém Tour 2009" részeként közkívánatra egy zártkörű "Buli Magyaroknak" előadást is beszúrtak londoni programjukba.

Az excluzív "Buli Magyaroknak" című koncert helyszine a következő: GJ's Pub, 62 High Street, Colliers Wood, SW19 2BY ( Kb 250 méterre a Colliers Wood-i metróállomástól, a fekete metróvonalon déli irányban)

A Magyarok Londonban és a Steel Horse Motors támogatásával megrendezett koncertre a jegyek (£5.00) csakis elővételben és korlátozott számban kaphatók:

Telefonon - 020 8150 6729 (9.00 - 17.00)

E-mailben - magyaroklondonban@hotmail.co.uk

Személyesen - Magyarok Londonban Iroda, 343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW

Pólók és az együttes legújabb albuma a "Rock 'n' Roll az Élet" kapható lesz a koncerten ahol dedikáltathatsz és kérdéseidet is felteheted a banda tagjainak.

A Rómeó Vérzik hivatalos honlapja: http://www.romeoverzik.sk/index.html

Rómeó Vérzik videoklipp: Rock 'n' Roll az Élet

Ez egy kivételes alkalom, hogy kedvenceiddel találkozz, és ha még nem ismernéd őket akkor egy ritka lehetőség, hogy megismerj egy nagyszerű zenekart.

NE HAGYD KI!!!
A cikk tulajdonosa: Magyarok Londonban. London-Budapest
http://www.magyaroklondonban.com

A cikk webcíme:
http://www.magyaroklondonban.com/modules.php?name=News&file=article&sid=97