Magyar munkaerőt keresnek!
Dátum: 2007. szeptember 06. csütörtök, 11:22
Rovat: Általános hírek UK


Aberdeen-i cégek Magyar munkaerőt keresnek!

Nagy-Britannia Észak-keleti részéről számos vállalat toborzókat küld Magyarországra, hogy főként orvosokat, fogorvosokat és nővéreket csábítsanak Skóciába dolgozni.>>>

Nagy-Britannia és Európa Unió zászlaja


Aberdeen-i cégek Magyar munkaerőt keresnek!

 

 

Nagy-Britannia Észak-keleti részéről számos vállalat toborzókat küld Magyarországra, hogy főként orvosokat, fogorvosokat és nővéreket csábítsanak Skóciába dolgozni.

 

Az Aberdeen-i polgármesteri hivatal ösztönzi a városban és a megyében működő cégeket, hogy minél többen vegyenek részt a szeptemberben rendezett nemzetközi állásbörzén.

 

A lakosság nemtetszését nyilvánította ki, mivel a polgárok szerint az „olcsó” munkaerő importálása csökkenti majd a Brit állampolgárok esélyeit az egyébként viszonylag jól fizető állások megszerzésére.

 

Az EURES által támogatott magyarországi állásbörze szeptember 28-án veszi kezdetét Esztergomban a Városi Sportcsarnokban 10.00 órától 15.00 óráig, majd a következő napon Budapest lesz az állomás, ahol a Benzcúr házban tartják a Benczúr u. 27 alatt 10.00 órától 15.00 óráig. A rendezvényre több ezer olyan Magyar munkakereső részvételére számítanak akik az Európa Unió különböző területein szeretnének munkát vállalni.

 

Az EURES Hungary minden résztvevő munkaadónak biztosít majd egy kiállító standot, továbbá lesznek interjú szobák ahol a toborzók a komoly érdeklődőkkel privát beszélgetést folytathatnak.


Írta: Fülig JimmyA cikk tulajdonosa: Magyarok Londonban. London-Budapest
http://www.magyaroklondonban.com

A cikk webcíme:
http://www.magyaroklondonban.com/modules.php?name=News&file=article&sid=86