Pénz küldése a legolcsóbban Anglia és Magyarország között
Dátum: 2014. április 02. szerda, 11:30
Rovat: Londoni nevezetességek


Transferwise a tökéletes megoldás pénz küldésére Angliából Magyarországra. Állandó problémát jelentett eddig, a pénz küldése Angliából Magyarországra, vagy más országokba. Sok angol bank félve a pénzmosás lehetőségétől nem engedélyezte az online utalást külföldre, Transferwise a tökéletes megoldás pénz küldésére Angliából
Magyarországra.
Állandó problémát jelentett eddig, a pénz küldése Angliából Magyarországra, vagy más országokba. Sok angol bank félve a pénzmosás lehetőségétől nem engedélyezte az online utalást külföldre, vagy ha igen, akkor is borsos árat kellett fizetnünk minden utalásért.  Arról nem is beszélve, hogy 5-10 napot kellett várni, míg az elutalt pénz a fogadó bankszámlára érkezett, és az utalásnál a bankunk vételi áron váltotta a pénzünket, így 1 fonton, sokszor 10-20 forintot is buktunk. Most megérkezett a tökéletes megoldás a TransferWise jóvoltából!  Az utalás ideje mindössze pár óra, de maximum 2 nap! Középárfolyamon  váltja a pénzünket, ezzel maga mögé kényszerítve a dobogón a Paypalt és a bankokat, nem beszélve a Western Union-ról, aki eddig is a lista végén kullogott a magas utalási költségek és a nevetségesen rossz váltási arány miatt. A TransferWise, hogy magasan a legjobb legyen még az utalási díjakat is a minimálisra csökkentette, így teljesen versenytárs nélkül maradt, hisz ennél jobb pénzküldési lehetőséget senki nem tud biztosítani.
Pl, ha 200 fontot utalsz, a tranzakciód költsége összesen 1 font, 2000 font esetén pedig 4.99.font.
  
Nézzünk egy kis összehasonlítást:

Egy átlagos angliai banknál az utalás költsége 20-50 font között mozog 1000 font esetén. A Western Union–nál ezt 120 fontodba fog fájni. Ezek után minden pénzintézetre jellemzően buksz még 5 %-ot a váltáson. Akár hogy csűrjük is a dolgokat, a végeredmény ugyan az, a Transferwise jelenleg a legjobb feltételeket biztosítja számunkra.

Mely országokban tudod használni ezt a nagyszerű pénzküldési lehetőséget?

Mindegyikben ahol a következő valutanemeket használják elfogadott fizetőeszközként. Íme a lista: EUR, GBP, USD, CHF, PLN, SEK, NOK, DKK, CAD, JPY, AUD, HUF, GEL, INR, RON, TRY, SGD, NZD, ZAR, INR, HKD & CZK

Most pedig beszéljünk arról, hogyan is működik a TransferWise?

A TransferWise, soha nem nyúl önhatalmúlag a számládhoz, hanem minden fizetésnél neked kell elutalnod a pénzt a Transferwise számlájára, vagy kártyával kifizetned. Így nem kell megadnod a banki adataidat, csak a fogadó fél adatait. Nincs szükség SWIFT Codera, semmi egyéb nem kell csak a fogadó számlatulajdonos neve és számlaszáma. Soha nem utalsz át egyenesen egy másik felhasználónak.  Az utalás mindig  biztonságos úton, a TransferWise Ltd –n keresztül történik.
Létre kell hoznod egy felhasználói számlát és már mehet is az utalás.

Ha nem beszélsz jól angolul, akkor sincs semmi gond, mert készítettünk egy képes magyar nyelvű tájékoztatót, ahol lépésről lépésre tudod elvégezni az utalást, mindössze 2 perc alatt.
A TransferWise a világ legjobb és legolcsóbb nemzetközi pénzküldési megoldása, melyet sok millió ember használ szerte a világon.

Pénzküldés TransferWise-vel itt!

Részletes magyarázat magyar nyelven itt!
 A cikk tulajdonosa: Magyarok Londonban. London-Budapest
http://www.magyaroklondonban.com

A cikk webcíme:
http://www.magyaroklondonban.com/modules.php?name=News&file=article&sid=105