Magyaroklondonban buli Tóth Verával és Gabival
Dátum: 2009. május 06. szerda, 09:03
Rovat: Rendezvények, színház,cirkusz,mozi


Tóth Vera és Gabi Magyaroklondonban vacsorás buli 2009 július 25.-én, Tóth Vera és Tóth Gabi vendégszereplésével...


Szent István Ház London

Felbuzdulva a nagyon sok pozitív  vissza jelzésen, úgy gondoltuk, hogy időközönként  magyaroklondonban bulikat rendezünk, ahová meghívunk hazai zenekarokat, énekeseket. Magyaros ízekkel készült vacsora, ital és magyar zene vár benneteket minden ilyen alkalommal.

A következő buli időpontja 2009. július 25. szombat. Kapunyitás  18.00. óra.

A színhely ugyancsak a Szent István Ház, (Nyugat Londonban, Ealing-ben található, könnyen megközelíthető autóval, és tömegközlekedéssel egyaránt.) 62 Little Ealing Lane, W5 4EA

 térkép


Vendégművészek: Tóth Vera és Tóth Gabi a két kimagasló tehetségű Megasztárban felfedezett testvérpár. A lányoknak van egy fantasztikus közös műsoruk, ezt fogják nekünk előadni.

Zenei ízelítő
Tóth Vera és Tóth Gabi
A koncert után élő zenére bulizhatunk, a Magyarock zenekar jóvoltábol, akik a 70'-80'-90'-es évek magyar slágereit játszák nekünk. A hangulat garantált.

Vacsora : marhapöri burgonyával vagy rántott sajt körettel. A jegy rendelésekor kérjük, hogy a megrendelő neve mellé írjátok oda melyiket választottátok. Több jegy rendelése esetén pl.így: 3 pöri+1 sajt.

A hely kapacitása 130 fő, ezért a jegyeket csak elővételben tudjuk árúsítani, melynek ára 15 font, és a vacsora árát is tartalmazza. A Pély Barna buli teltházasra sikeredett, nagyon sokan nem jutottak be akik az utolsó pillanatban szerettek volna jegyet venni. Ezért  kérünk Benneteket, hogy a jegyeiteket időben vásároljátok meg.


Kártyás fizetés esetén itt:

 Személyesen:

Magyaroklondonban iroda:
343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW ( Tel: 02081506729, 07921190650 )

 

A Magyarok Boltjában Orsinál: 52 Sewardstone road E4 7PR Chingford

Egy jó buli reményében szeretettel várunk Benneteket!A cikk tulajdonosa: Magyarok Londonban. London-Budapest
http://www.magyaroklondonban.com

A cikk webcíme:
http://www.magyaroklondonban.com/modules.php?name=News&file=article&sid=101